- AOMIN.dk - Blog - Hører du Guds røst? - Om nådegaver og evner - Andagt
Blog

Hører du Guds røst? - Om nådegaver og evner - Andagt

03-05-2019

Jeg tror der er mange som sikkert nikke genkendende til dette, at de i bagspejlet har oplevet stor velsignelse, evner dukke op, nådegaver brugt, men så blev det aldrig til mere.

Det kan være du har fået ord, profetier, opmuntringer, folk har set noget i dig, som Gud ønskede at bringe frem.

Af og til lukker Gud op for de gave vi er givet i livet med ham, ja, jeg må indrømme, jeg har oplevet en hel del, men ikke forstået de gange jeg har oplevet det, at smede mens jernet var varmt, og gå i krig med det Gud gav mig.

Det første digt jeg skrev, jeg lavede et i 1993, skulle have været begyndelsen til et eventyr, men der skulle gå 17 år, før jeg ved et tilfæælde, blev stillet opgaven at lave et digt til en kunstudstilling.

Da jeg opdagede at jeg kunne, blev det starten til mange digte, ja, hver år er blevet bedre og bedre.

Jeg gik engang på kunstskole, 1987, men efter det gjorde jeg ikke noget ved det før i 2001-4, eller deromkring, lidt her og lidt der, men det skulle have været blevet til så meget mere, det var først omkring 2010, at jeg for alvor begyndtte at tegne hver dag, senere af og til.

Min sangstemme har været godt tunet, hvis jeg selv skal sige det, ja andre har sagt det samme, engang, men jeg har mistet min sangstemme som den var engang, jeg kendte ikke besøgelsestiden, og kom ud af træning.

Men alle disse ting, som skulle have været blevet til noget stort, men som ikke blev det, ja, det var fordi jeg ikke kendte at Gud var ved at gøre noget i mit liv, og jeg tog det heller ikke på mig at bede for disse evner for at de måtte udvikles.

Der har så været andre ting som har lykkes for mig, fx, fik jeg at vide af en jeg engang kendte, at jeg var god til at skrive artikler, ja, så tænkte jeg, ja hvorforikke, og lige siden har jeg skrevet, med pauser, for af og til har jeg haft stor frygt for at stå til regnskab overfor Gud, så jeg droppede det, men Gud har altid hevet fat i mig igen, så jeg kom videre.

Dette er måske en slinger, og jeg er enig hvis du siger så, men jeg har ikke kunnet gøre det bedre, har ikke været udrustet til det med livet med Gud, ingen til at fortælle mig hvordan tingene hang sammen, jeg har selv måtte finde ud af det hen af vejen.

Men hvis du kan nikke genkendende til dette, så fat mod, Gud fortryder ikke sine nådegaver.

Gud ønsker bare at du vil tage de syner og åbenbaringer og nådegaver, og evner op, og begynde at bede om deres opfyldelse, bed, for Gud ønsker at herliggøre hans eget navn, og åbenbare for dig nye sider af ham selv, til at gøre dig det mere duelig til at tjene ham og mennesker omkring dig.

Denne hjemmeside © Alpha og Omega Ministries 2018 - design: O Madsen Media