- AOMIN.dk - Blog - Efter Exodus - Andagt
Blog

Efter Exodus - Andagt

13-04-2019

Efter Exodus, efter udgangen fra Ægypten, hvad så? Hvad nu Gud?

Et nyt liv, en ny situation, nye forventninger, håb og drømme. Hvad er dine tanker Gud? Hvem er du, og hvad kan jeg forvente?

Hvad er dine tanker for mig, med mit liv. Det er som om, at man skal lære Gud at kende påny, efter trællearbejdet i Ægypten, efter den lange ørkenvandring, med død og ødelæggelse, med mistet håb, og ikke anende hvad der er op eller ned. Til .... Nu åbenbarer håbets Gud sig i sin herlighed, nu er timen kommet, hvor din udlændigheds tid er forbi.

Efter Exodus, kommer vi til landet der flyder med mælk og honning.

Mælk, det mest basale, nødvendige.

Honning, det lidt ekstra, en gang imellem, så vi kan gå den ekstra mill.

Exodus 15:2–3 (ESV) oversat
2 Herren er min styrke og min sang, og han er blevet min frelse; dette er min Gud, og jeg vil lovprise Ham, min faders Gud, og jeg vil ophøje Ham.
3 Herren er en krigens mand; Herren er Hans navn.
Psalms 20.7 (NASB) oversat
7 Nogle praler af vogne og nogle af heste, men vi vil prale i Herrens navn, vor Gud.

-------

Psalm 20.7 (NASB)
7 Some boast in chariots and some in horses, But we will boast in the name of the LORD, our God.

Exodus 15:2–3 (ESV)
[2] The LORD is my strength and my song, and he has become my salvation; this is my God, and I will praise him, my father's God, and I will exalt him. [3] The LORD is a man of war; the LORD is his name.

Denne hjemmeside © Alpha og Omega Ministries 2018 - design: O Madsen Media