- AOMIN.dk - Blog - Mine får, hører min røst - Vidnesbyrd
Blog

Mine får, hører min røst - Vidnesbyrd

27-03-2019

Jeg har i går oplevet at få fødderne revet væk under mig, og dyb mørke omfavne mig, og jeg følte at jeg mistede alt håb, men midt i det hele, var der en lille røst der stille spørgsmålet: Er det sådan jeg kender Jesus? Jeg hørte ikke ordentligt efter, det var først efter jeg snakkede med en ældre kristen at jeg genkendte denne røst og kunne forstå at det ikke var Gudssendte prøvelser, og der var også dette spørgsmål: Ville den gode hyrde rive fødderne væk under mig og lade mig miste alt håb?

Mine får hører min røst, og de følger mig. Joh 10

Midt i alle problemerne, i alle prøvelserne, kan du høre Jesu røst?

Denne hjemmeside © Alpha og Omega Ministries 2018 - design: O Madsen Media