- AOMIN.dk - Blog - Regnvejrsfulde dage, mens vi venter på vækkelse - Andagt
Blog

Regnvejrsfulde dage, mens vi venter på vækkelse - Andagt

15-03-2019

Esa 55.10-11
For som regnen og sneen falder fra himlen og ikke vender tilbage dertil, men væder jorden, befrugter den og får den til at spire og giver udsæd til den, der vil så, og brød til den, der vil spise, sådan er mit ord, som udgår af min mund; det vender ikke virkningsløst tilbage til mig, men det gør min vilje

Der er vel ikke mange der elsker disse regnvejrsfulde dage, hvor det bare pøser og pøser ned, hvor alt er dunkelt, og trist, hvor man bare må nøjes med at sidde inde med en varm kop kakkao, eller kaffe, læse en bog, se fjernsyn, og bare vente på at det skal blive bedre vejr.

Men det er sagt, at disse dage skal der til, for at man bedre kan nyde de gode, varme dage, når man ser på det billedeligt på ens liv.

De træls dage vander jorden, gør den klar til at blive sået, så jorden kan tage imod kornet og give det noget at gro på.

Jeg er ikke gartner, men jeg gætter på at der er stoffer i regnvandet, som jorden og planterne har brug for.

Det er altså også nødvendigt for os, disse ventetider, for at berede os på den tid hvor vi skal producere meget, arbejde, indgå i relationer.

Hvis vi kke havde disse mørke dage, ville vi ikke være ret meget værd i de lyse. Vi må kende til mørket, for at begå os i de lyse.

Men i stedetfor at sky disse dage, så skulle vi måske omfavne dem, tage det som en ferie til at pleje os selv og måske bruge tid på andre ting i bøn, som vi måske ikke har haft så meget tid til før?

Jeg elsker at sidde stille i mørket hver dag, om aftenen, hvor jeg har tid til at reflektere, mærke efter, sætte ord på hvad jeg fornemmer Gud ønsker jeg skal bede om, eller bare gøre mig opmærksom på.

Nogle har travlt pga familie relationer, det er forståeligt nok, men måske netop derfor burde man holde sabbat, en gang om ugen, selv om vi ikke ved lov er påbudt at holde den, hvis ikke for andet, så for at vi kan bruge tid på Gud, som vi måske ikke har så meget tid til i hverdagen pga arbejde, familie.

Så lad os vente tålmodigt på bedre vejr i vores liv, lad Gud arbejde, og berede os på det der er i vente.

Denne hjemmeside © Alpha og Omega Ministries 2018 - design: O Madsen Media