- AOMIN.dk - Blog - Hjælp, min pastor vil bestemme - Spørgsmål
Blog

Hjælp, min pastor vil bestemme - Spørgsmål

02-03-2019

1 Pet 5.3
Gør jer ikke til herskere over dem, I har ansvaret for, men vær forbilleder for hjorden;

Hvad skal man gøre, hvis ens pastor vil bestemme det hele? Hvad skal man gøre, hvis ens vilje er sat ude af kraft?

Problemet med folk der sætter sig på tronen, som kun tilhører Kristus, er, at det skubber Ham som er Herre, og Konge, væk fra menigheden, det fjerner Guds Ånds indflydelse, så spørgsmålet kommer: hvad indflydelse er det så de rer der?

Kødet vil gerne være konge, være noget, ses op til, have indflydelse, bestemme, være herre, men 1 Peter siger nej, nej til det hele, det er altsammen korsfæstet og dødt, og har fået sin dom.

Men de der stiger ned af korset, og som ikke vil disse gerninger dø, skal selv rammes af dem dom, der hører disse gerninger til.

Jesus betalte for disse syndens gerninger, men hvis folk ikke vil lade ham betale, må folk selv betale for dem. Gud lader sig ikke spotte, siger bibelen, hvad et menneske sår, skal det selv høste. (Gal 6.7)

Mat 20.25-26
Men Jesus kaldte dem til sig og sagde: »I ved, at folkenes fyrster undertrykker dem, og at stormændene misbruger deres magt over dem. Sådan skal det ikke være blandt jer. Men den, der vil være stor blandt jer, skal være jeres tjener,

Der er slet ikke plads til denne opførsel, end ikke Jesus opfører sig sådan, om han er Herre og Konge, er hans kongerige et kærlighedens, og ikke med tvang.

Hvis du har forstået dette, er der kun een ting at gøre. Forlad den synkende skude, ja, jeg mener synkende, for Gud skal skyde i sænk hvad der ikke er bygget på klippen, enhver plante der ikke er plantet af ham, skal rives op med rode.

Overlad kampen til Gud, lad ham tage sig af din pastor, gå ikke selv i rette med ham, du kan komme frygteligt afsted hvis han er en voldelige type, mange har oplevet at få ar på sjælen pga de gik i rette med deres pastor, lad Guds vrede eller frelse komme til ved ikke at gøre noget, bare gå.

Gud har andre græsgange, også steder hvor der er omsorg for sjælene.


Læs mere på: Den lære Jesus hader

Denne hjemmeside © Alpha og Omega Ministries 2018 - design: O Madsen Media