Blog

Anbefaling Bayless Conley - Link

19-02-2019

Hvad skal jeg sige, dengang jeg kom i frikirke, tilbage fra 1993 og nogle år frem, oplevede jeg ikke at nogen tog sig af mig, tog mig ikke til side og underviste mig, det var altid sådan nogle prægtige prædikener, som ikke rigtigt gjorde nogen forskel.

Men på et tidspunkt fandt jeg BayLess Conley (også på youtube), på en amerikansk kanal, og oplevede at her fik jeg faktisk føde til min sjæl, her var noget jeg kunne bruge til at leve mit kristenliv.

Han er pastor for en kirke i Cottonwood Californien, en sand hyrde med omsorg for hans flok. Han er en levende kristen som forkynder budskaber der hjælper folk, hans hjemmeside Answers BC, er netop baseret på den tanke, at der er svar i bibelen.

Efter jeg holdt med frikirken holdt jeg med at lytte til ham, men er siden vendt tilbage, ikke kun fordi det er god undervisning, men her er en der har omsorg for menneskers opbyggelse og forhold til Gud. Da andre ikke tog sig af mig, var hans budskaber der lige foran mig.

Jeg kan varmt anbefale ham.

Denne hjemmeside © Alpha og Omega Ministries 2018 - design: O Madsen Media