Blog

Her er vejen i skal følge - Andagt

08-02-2019

Esajas 30.21
Med egne ører skal du høre et ord, der lyder bag dig: »Her er vejen, den skal I følge!«

Hvor velsignet er det ikke, hver dag, eller så ofte man kan overkomme det, at sænke farten, sidde i en stol, i mørke, og bare samtale med Gud, om det der var, det der er, og det der kommer.

Men midt i dette, "det der var", må vi også spørge Gud: Var der noget jeg ikke lyttede rigtigt til? Var der noget jeg gik glip af og som jeg har brug for nu?

Det sker ofte, at Gud sender bud med ord og åbenbaringer, som måske ikke iagttaget og grundet over når vi får dem, men som er vigtige brikker i puslespillet, for at det hele kan gå op, for at vi må blive ledt af rette veje.

Ordene lyder bag os, altså på den vej vi allerede har gået, der vil vi finde vidnesbyrd fra Guds Ånd, som siger, "her er vejen i skal gå".

Hvilke vidnesbyrd er det du er gået glip af? Har du taget dig tid til at bede bønnen: Tal Gud, din tjener lytter, hvad har du i den sidste tid sagt, som jeg ikke har lyttet ret til?

Af alle bønnesvar er dette det letteste at komme til, for du går ind i en sammenhæng med Gud, hvor han allerede er godt igang med at bearbejde dig, og lede dig til det bestemmelsessted han har beredt for dig.

Denne hjemmeside © Alpha og Omega Ministries 2018 - design: O Madsen Media