Blog

Nogle tanker om at sætte Gud først - Tanker

05-02-2019

Matt 6.33
Men søg først Guds rige og hans retfærdighed, så skal alt det andet gives jer i tilgift.

Jeg er lige blevet 50, haft tre fødselsdagsfester i år, med familie, med bofæller, med kristne venner.

Jeg har da før haft gode fædselsdagsfester, men denne med mine kristne venner slog dem alle.

Jeg må indrømme Gud er ligeglad med at vi fylder år, det fylder ikke så meget for ham, sådan oplever jeg det, men noget der fylder hos ham er, når vi sætter ham først.

Og dette har jeg oplevet i år, ved mine kristne venners besøg. Jeg bad en ven om at synge en lovsang, en anden om at holde en prædiken, vi fik bedt for en ven i nød, i det hele taget var samtalen omkring Gud, jeg følte mig meget opmuntret og opfordret til at forkynde Ordet i prædiken, ja alt blev gjort til Guds lov og pris.

Tænk sig, Gud ønsker virkelig at velsigne, men på hans præmisser, han ønsker virkelig at udøse af hans godhed og kærlighed, når det har det formål af andre mennesker, og til hans ære og pris.

Dette var virkelig en øjenåbner, og noget jeg vil gentage igen, måske ikke til mine fødselsdage, da jeg kun invitere til de runde, men til samkomster igen, hvor vi får noget at spise, men også noget åndeligt, til at styrke hinanden ved, og opmuntre hinanden til at fortsætte på vejen, at tjene hionanden.

Men det var jo sådan de første kristne kom sammen, de kom dagligt i hjemmene, i helligdommen, og delte alt med hinanden, sikke en velsignelse at opleve dette.

Lad os ofte være vært til samkomster med kristne, lad os invitere, og ladet budet om Guds kærlighed nå ud til folk som ikke før har hørt evangeliet.

Når i kommer sammen, så sig til ikke kristne, "vi er nogle kristne der mødes, har i ikke lyst til at komme og få en bid brød og en snak med?"

Dette er en øjenåbner, sikke en god Gud vi har. Amen.

Denne hjemmeside © Alpha og Omega Ministries 2018 - design: O Madsen Media