Blog

Hvorfor fred med fjender, når jeg ....? - Bibelen

28-01-2019

For nogle synes dette et underligt emne for mig, når jeg skriver om min fortid, men husk på een ting, jeg tvinger ikke mine fjender til at læse mine artikler, og 2, jeg namedropper ingen.

Min opgave er at afsløre falsk lære og tendenser i kirken, men også at skrive om de ting der er rigtige ifølge bibelen.

Jeg har især en længsel efter at se den femfoldige tjeneste i fuld fungtion, hvor der er ballance, dvs, at tjenesten består af flere ældste/hyrder, som den lokale menigheds ledere, ja i flertal, for ingen får den opgave givet til en enkelt person, der er ikke enevælde i kirken.

Men jeg tror også at de andre tjenester er godt at have i grupperinger, da de derved nemmere kan arbejde sammen, sprede arbejdsbyrden, men også oplære andre i faget.

Hele den femfoldige tjeneste har også til opgave at gøre folk til disciple, ikke til følgere af dem selv, det frelser ingen.

Men tilbage til emnet.

Hvis folk ikke bryder sig om mig og de ting jeg skriver, beder jeg dem venligst at holde sig fra mine artikler og hjemmesider, jeg har intet ønske om at skade nogen, eller være til besvær, så føler du dig anklaget, pga vor fortid sammen, pga det jeg skriver, så beder jeg dig venligst om at bevæge dig videre og væk fra mine hjemmesider.

Vi skal alle virke i det Gud har lagt i os, så må uenigheder være uenigheder, så må gamle sår være hvad de er, og lade være og komme videre.

Dette er min bøn, fred imellem fjender, fred til nye relationer og et håb om en bedre fremtid og komme videre.

Denne hjemmeside © Alpha og Omega Ministries 2018 - design: O Madsen Media