Blog

Indikation af Guds vilje - Andagt

10-01-2019

Mark 3.35
For den, der gør Guds vilje, er min bror og søster og mor.«

Mange artikler, videoer, podcasts, prædikener er lavet om dette emne, og man kan sige, er der egentligt noget nyt? Måske ikke, men som jeg ser det, så er andagtens formål at minde om, opmuntre og opbygge, med ting man måske allerede har hørt, altså at minde om, og opflamme det der er.

Men hvordan finder man så Guds vilje?

Dette er blot NOGLE foreslag til hvordan man finder den, der er måske flere. Men tænk på, Gud har magt over hjerterne, og kan vende det den vej han vil. Om vi ellers stræber efter Guds vilje og vil lade Gud være Gud, er det næsten uundgåeligt at finde denne.

Ser du, Gud er mere interesseret i at åbenbare sin vilje for dig end du er i at få den, så bed og vent.

Nogle indikationer til hvad det er kan være noget du er vred over, mener er uretfærdigt, noget der mangler, noget der ikke bliver gjort, noget du slet ikke kan lade være med, noget vi ser i bibelen.

Gud vil bruge alt til at få vores opmærksomhed, for at føre os den vej han har for os. Hvis Gud er for os, og for hans egen vilje, så er den næsten sikker at vi vil komme i rette retning.

Jeg har set et stykke grafk med en tekst på facebook, som sagde, "jamen hvad nu hvis jeg ødelægger Guds formål for mig? Ven, så stærk er du ikke."

Jeg har godt nok hørt om folk der har rejst væk fra Guds vilje og forfejlet alt, mistet alt hvad Gud havde gjort, men så er det som pottemageren, han starter forfra.

Denne hjemmeside © Alpha og Omega Ministries 2018 - design: O Madsen Media