Blog

Du har skrevet på mit hjerte - Andagt

08-01-2019

2 Cor 3.3
så det er klart, at I er et Kristus-brev, der er blevet til ved vores tjeneste, ikke skrevet med blæk, men med den levende Guds ånd, ikke på tavler af sten, men i hjerter, på tavler af kød og blod.

Du tænker måske, hvis du har fulgt mig noget tid, hvorfor de artikler som synes at have et negativt, anklagende twist.

Til det vil jeg sige, vi er alle et produkt af hvad Gud har skrevet på vore hjerter, hvad vi har set, hørt, læst, oplevet både positivt og negativt, og dette er netop derfor jeg skriver disse ting som jeg gør.

Når titlen siger "Du", så er det bestemte personer jeg har haft dårlige oplevelser med i en menighed, som først pressede mig ud og senere ødelagde mig.

Det er ikke så ofte at Gud bruger de ting vi har oplevet, været ude for, til at sige til os, det skal du bringe videre, de fejl og mangler skal du skrive om på en positiv måde.

De ting jeg har været ude for, både i den menighed og i andre sammenhænge, har været med til at skole mig i den tjeneste Gud har givet mig, og som de ikke ønskede i den menighed jeg kom i, det har givet mig en indsigt, men vigtigst af alt, det har også dannet mig til den person Gud ønsker at jeg skal være, både tjenestemæssigt, men også hvordan jeg er overfor andre mennesker. Dermed ikke at sige at jeg er nået målet, men jeg er på vej.

Denne hjemmeside © Alpha og Omega Ministries 2018 - design: O Madsen Media