Blog

Dommen starter med Guds hus - Andagt

07-01-2019

1 Pet 4.17
For nu er det tiden, da dommen tager sin begyndelse, og den begynder med Guds hus; men når den begynder med os, hvilken ende vil det så ikke tage med dem, der er ulydige mod Guds evangelium?

Vi ønsker sådan at Gud må sende en vækkelse, vi vil så gerne se helbredelser, Guds indgriben, se Gud velsigne og gøre gode ting, men når talen kommer til emnet, "hvad er prisen?", så mister folk interessen.

Før en vækkelse fjerne Gud først rosset, han fjerner de skadelige elementer som bare vil tage kontrol, eller misbruge deres magt til at få folk til at gøre deres vilje.

Så vil Gud oprejse profeter, mænd og kvinder der vil ruske op i folk, afsløre synd, afslører ledere der ikke lever ret med Gud eller har uopgjort synd.

Gud vil røste det der er, så det der er af Gud kan stå, og blive styrket, alt det andet må falde, alt det andet må forgå.

Gud oprejser en, og nedbøjer en anden, jamen hvorfor, er Gud ikke en nådig Gud? Jo, og langmodig, men han kan ikke tolere synd, han kan ikke have med en ledelse af hans hus at gøre som ikke vil det han vil.

Kan Gud ikke gøre med hans som han vil? Kan han ikke indsætte og fjerne som han vil?

Hvis Guds dom ikke starter med Guds hus er det ude med os, så skal det hele brænde op.

Hvis vi beder "Gud send os vækkelse", må vi også bede "Gud send os profeter". Hvis vi ikke får ryddet op, er jeg bange for at det hele skal brændes op, er Gud ikke en fortærende ild? Hvordan skal det gå kirken hvis vi ikke får vores sag i orden?

Gud send os profeter, ja, og lad alle kende at Gud er til, og hvad han kræver af alle mennesker omkring, at de alle til hobe omvender sig og tager imod troen på Jesus, tager imod evangeliet. "Omvend jer, og lad jer forlige med Gud".

Denne hjemmeside © Alpha og Omega Ministries 2018 - design: O Madsen Media