Blog

Den femfoldige tjeneste

23-11-2018

Ef 4.11-13
Og han har givet os nogle til at være apostle, andre til at være profeter, andre til at være evangelister og andre til at være hyrder og lærere for at udruste de hellige til at gøre tjeneste, så Kristi legeme bygges op, indtil vi alle når frem til enheden i troen og i erkendelsen af Guds søn, til at være et fuldvoksent menneske, en vækst, som kan rumme Kristi fylde.

Der er brug for mere end nogensinde, nogle der går foran, og leder flokken, ikke bare hyrder, men hele den femfoldige tjeneste.

Der er nogle der er lokale, og så er der nogle der er mobile, ikke alle er faste i menigheden. Ældste og hyrder synes at tjene sammen om at tjene flokken de er sat i, hvor de andre kommer og går, ov virker rundt omkring.

Men det jeg her vil komme med er, at den femfoldige tjeneste ikke er ophørt, formålet at udruste er ikke ophørt, og til enheden er nået i troen og i erkendelsen af Guds Søn, til at være et fuldvoksent menneske, en vækst, som kan rumme Kristi fylde, ja dette formål hører aldrig op, for nye tider, ny nåde, ny tider, nye mennesker, ja formålet hører ikke op før Jesus kommer igen.

Denne hjemmeside © Alpha og Omega Ministries 2018 - design: O Madsen Media