Blog

I Guds Ånds skole

22-11-2018

2 Kor 11-23-29
Er de Kristi tjenere? Jeg taler rent afsindigt: Jeg overgår dem! Jeg har slidt og slæbt, tit været i fængsel, fået slag i massevis, jeg har været i livsfare mange gange. Af jøderne har jeg fem gange fået fyrre slag minus ét, jeg har fået pisk tre gange, er blevet stenet én gang, har lidt skibbrud tre gange, jeg har drevet rundt på det åbne hav et helt døgn. Ofte på rejser, i fare på floder, i fare blandt røvere, i fare fra mit eget folk, i fare fra hedninger, i fare i byer, i fare i ørkener, i fare på havet, i fare blandt falske brødre. Jeg har arbejdet og slidt, ofte haft søvnløse nætter, lidt sult og tørst, ofte fastet, døjet kulde og manglet klæder. Hertil kommer det, som dagligt trykker mig: bekymringen for alle menighederne. Hvem er magtesløs, uden at jeg også er magtesløs? Hvem falder fra, uden at det svier i mig?

Når vi kommer ud i prøvelser, i svære situationer, hvor vi må kæmpe for vor liv, hvor vi knap nok kan bunde, hvor vi fortvivles og står som uden håb, så måske, ja kun måske, skulle vi vende vort blik mod Gud, og spørge: Hvad kan jeg lære af alt dette?

Gud filtrere alle ting igennem hans hænder i kærlighed til os, så vi med ham kan sige: "Alt sammenvirker til gode for dem der elsker Gud".

Vi vi skal ikke undre os om vi får modgang, forfølgelse, oplever nederlag, falske brødre, mangel, nøgenhed, fare, eller sværd (læs Rom 8.31-37)

Det er alt sammen fordi vi er i Helligåndens skole, for at oplære os, for at modnes os, for at berede os til den tjenestegerning vi har/skal have for Gud og mennesker.

Denne hjemmeside © Alpha og Omega Ministries 2018 - design: O Madsen Media