Blog

Når livet er svært - Evangelie

22-10-2018

Hvorfor kan det være, at det er først når livet gør ondt, at vi kommer til Gud? Hvorfor er det, at vi ikke kommer til ham, når livet er godt, når vi mærker livet?

Det er let nok at tro i gode tider, når alt er vel, når alt går vores vej og som vi kan li.

Men hvorfor vente? Hvorfor vente til svære tider, når alt ikke er vel, når det ikke går som vi ønsker?

Det er netop i de gode tider vi skal lære Gud at kende, få et fællesskab, lære at bede, lære bibelen at kende, Guds veje og vilje.

Guds vilje er et udtryk for hans karakter, hans væsen, derfor, hvis vi lærer ham at kende, lærer vi også at kende hvad vi kan regne med, når vi kommer til Ham i bøn.

Til dig der kun beder når du har nød, svære tider, giv Gud råderum i dit liv, lad Ham komme til. Kristenlivet drejer sig om mere end bare at få hjælp i svære tider, det drejer sig også om at blive gjort klar til den dag vi skal herfra, det drejer sig også om forvandling.

Joh 3.16
For således elskede Gud verden, at han gav sin enbårne søn, for at enhver, som tror på ham, ikke skal fortabes, men have evigt liv.

Ser du her, det er Guds vilje at frelse dig, det er Hans væsen at frelse og gøre godt for din sjæl, Han ønsker ikke at du skal gå fortabt i helvede, det er jo derfor Jesus kom til jorden, for at bane en vej til himmelen, til Gud i himmelen.

1 Kor 15.3
Jeg overleverede jer nemlig først og fremmest, hvad jeg også selv har modtaget: at Kristus døde for vore synder efter Skrifterne,

Vi er alle syndere, vi er alle kommet til kort overfor Guds krav, vi har alle vendt os vore egne veje og gået bort når Han har kaldt, men nu beder Han, om at vi hver især må vende om fra vore egne veje, vende os til Jesus, som forlader al vor synd.

Så kære ven, bed, med dine egne ord, "Jesus, jeg ved jeg er en synder, jeg giver dig mit liv, mit hjerte, tilgiv mine synder, giv mig evigt liv, og lad mig komme i himmelen den dag jeg dør. I Jesu navn. Amen.

Hvis du mener disse ord, så kom i en levende kirke, bed til Gud hver dag, læs i bibelen, i det hele taget, lær Gud at kende, og lev dit liv med Ham.

Om du gør dette til stadighed, indtil den dag du skal herfra, ja, så vil Han tage imod dig som et Guds barn.

Denne hjemmeside © Alpha og Omega Ministries 2018 - design: O Madsen Media