Blog

Lægedom til menigheden

02-10-2018

Hvor menigheden sprudler af liv, er der frelse, udfrielse, glæde, lægedom, alt i overflod.

Medlemmerne stortrives, og Guds Ord forkyndes med medfølgende tegn og undere.

Men hvor Gud ikke virker med disse ting, da halter menigheden, men tro ikke at jeg beskylder Gud, fejlen er altid i menigheden, i ledelsen.

Der er nogle ledere der giver flokken skylden når fårene spredes eller der ikke sker helbredelser, der er ledere der selv spreder dem eller udelukker dem de ikke kan hjælpe, for det er jo et nederlag at indrømme at Gud ikke er med en.

Men det er så vigtigt at vi har Guds virke og magt til helbredelser, at vi har Gud til at bekræfte sit eget Ord. Det er ikke nok bare at sige de rette ord, have de rette meninger, blive set med de rigtige.

Vi må også betjene menigheden med tegn og undere, hvor det udebliver, må ledelsen se indad, og selv stå på mål for at det ikke sker.

Gud står ved sit Ord, så det er ikke der problemet er, men vi ved jo godt rent praktisk at tagrenderne på et hus skal renses en gang imellem, for at vandet kan få fri passage, det samme med os, hvis vi da vil adlyde og fjerne årsagerne.

Jesus gik omkring og helbredte alle som var angrebet/overmandet af djævelen, det er altså krig, og en krig Gud allerede har vundet for os ved Jesu død på korset, hvis vi lader ham komme til.

Sagen er den, at Gud ønsker at udvide Hans rige, men for at det må ske, må mørket afsløres og overvindes.

Gud står altså ved sit Ord, ikke kun for menighedens ve og vel, men også for at få dem udenfor ind i menigheden.

Hvad er et legeme der halter? Lægedom findes, styrke findes, glæde findes, villighed fra Guds side findes til at gøre godt. Hvorfor så ikke presse på ind for Guds åsyn, som villigt og rigt velsigner Hans folk efter Hans egen gode vilje?

Denne hjemmeside © Alpha og Omega Ministries 2018 - design: O Madsen Media