Blog

En tanke: Folkekirken, og glimt af Gud

28-09-2018

Det er så let at pege fingre af andre, og især folkekirken, og det kan godt være de ikke lever efter den apostoliske åbenbaring, ja det kan godt være at der er mange ting som der ikke er levende for den eller dens præster.

Det kan godt være der er en del der ikke er så helsigtsmæssigt, men her og der, i glimt, så har jeg alligevel disse "Gudøjeblikke", øjeblikke, hvor Gud lige er der, giver et ord, eller en oplevelse som gør at man bare siger, "wow, det var Gud..."

Bibelen taler godt nok om frafald i de sidste tider, og det er nemt nok at få øje på at mange forskellige kirker ikke har lige meget åbenbaret, men spørgsmål er, hvem er frafalden? Er det folkekirken? Eller findes det over det hele?

Jeg må bare sige for mig selv, at jeg har en del gange måtte tage et skridt tilbage, hvor jeg har været for meget fremme i skoen og dømt nogle ude.

Ja, jeg ved ikke hvad jeg skal med disse tanker, hvor jeg ender henne, hvor jeg står om 10 år, godt nok er jeg mest til frikirker, men når ikke andet kan lade sig gøre, så går det jo nok alligevel.

Så hvem er frafalden? hvilke kirkesamfund? ja når man får disse oplevelser, og det er da ikke perfekt, det ved jeg, men når man alligevel mødes af Gud, ja hvis Gud kan være der, så kan jeg måske også.

Som kommet til tro i frikirkemiljøet, lå det ofte i underfladen at folkekirken var frafalden, men der er mange ting i det der ikke er lige så nuanceret, der er da mange ting jeg kunne ønske anderledes, men når nu de åbenbaringer ikke er givet til dem, ja så må man tage det man kan.

Men måske en dag kommer tiden til at forlade folkekirken, måske en dag, men som mit livs omstændigheder er i dag, er tiden ikke nu, måske når Gud begynder at flytte bjerge, hvad synes du?

Denne hjemmeside © Alpha og Omega Ministries 2018 - design: O Madsen Media