Blog

Helbredscheck

29-08-2018

1 Kor 3.12-13
Hvis nogen bygger på grundvolden med guld, sølv, ædelsten, træ, hø, halm, skal det vise sig, hvad slags arbejde enhver har udført. Dagen skal gøre det klart, for den bryder frem med ild, og ilden skal prøve, hvordan hver enkelts arbejde er.

En gang imellem kan det være en god ide, at tage et helbredscheck, dette får jeg for legemet en gang om året, der bliver taget blodprøver, hjertet bliver lyttet til og hjerterytme bliver målt, og den sædvanlige helbredssnak forekommer også.

Men hvordan med vort liv med Gud? Trænger det ikke til at blive set igennem en gang imellem?

Spørgsmål som: Hvordan er din grundvold? Og hvad siger bibelen? Kan disse to følges ad i dit liv?

Ikke uvæsentlige spørgsmål mener jeg, og jeg siger det som en indrømmelse, der er ting selv i mit liv der trænger til at få gjort noget ved.

Hvis vores grundvold ikke passer med bibelen, eller der er huller, så er det altså der vi skal sætte vor indsats ind, studere, bede om, søge Gud for at lukke disse huller.

Det nytter ikke bare at lade stå til, som om Gud bare gør alt automatisk, vi skal være med i arbejdet på vor egen sjæls frelse, vi bliver gjort opmærksom, og så skal vi igang med at søge Gud, bede om at han må fylde de huller vi har.

Denne hjemmeside © Alpha og Omega Ministries 2018 - design: O Madsen Media