Blog

Kampen om Guds billede

28-08-2018

Matt 16.15
Så spurgte han dem: "Men I, hvem siger I, at jeg er?"

Der foregår en kamp om Guds billede, og den foregår i kristne kredse, i menigheder der er total topstyret på den måde at det er kæft, trit og retning, der skal bare gøres som der bliver sagt.

Men det giver flere problemer. Tjenerne i menigheden skal sætte folk i frihed til at folk selv kan stå alene sammen med Jesus, at de bliver individer, og ikke flokdyr der bare følger flokken, "døde fisk flyder med strømmen" i ved nok.

Men det giver i den grad problemer for den enkelte når der kommer problemer, så kan de ikke stå alene med Jesus, fordi de simpelthen ikke har den grundvold der skal til, for at klare sådanne situationer.

Der er også det problem at, vi hver i sær skal stå til regnskab for vores liv, det kan vi ikke hvis der hele tiden er en der herser med os i alle mulige retninger.

Og det sidste punkt. De tjenere tager en plads som ellers kun var tiltænkt Jesus, Herrer og frelser, men de har skubbet ham væk for selv at have magten, og endda en magt som Jesus slet ikke udvirker på samme måde. Hans magt er kærlighed, og ikke som lovens tunge byrde. Nej.....

Joh 8.36
Hvis altså Sønnen får gjort jer frie, skal I være virkelig frie.
Denne hjemmeside © Alpha og Omega Ministries 2018 - design: O Madsen Media