Blog

Den duelige og uduelige tjener

16-08-2018

Matt 25.29-30
For enhver, som har, til ham skal der gives, og han skal have overflod, men den, der ikke har, fra ham skal selv det tages, som han har. Og kast den uduelige tjener ud i mørket udenfor. Dér skal der være gråd og tænderskæren.

Her har vi Guds tugt til den dovne, pisken til den ryg der sover hele tiden, den der aldrig giver videre det han eller hun har fået af Gud.

Det er skræmmende ord, og for nogle, som tror at Gud bare har frelst os for vores egne blå øjnes skyld, vil vågne op i evigheden, i mørke, i smerte, uden Gud, uden håb, og vide at de spildte deres chance for at tjene Gud og mennesker.

Lige før passagen til idag, har vi lignelsen om de betroede talenter, om hvordan nogle brugte dem og fik mere, og en brugte dem ikke, gravede den ene ned, og blev bebrejdet for det af Jesus, og blev smidt ud i mørket.

Hvis Jesus ikke får noget ud af vores liv, hvad er det så værd? Hvis vi ikke bærer frugt, hvad har vi så at give ham på dommens dag?

Ja jeg ved der er folk der er handikappet og som ikke kan bære disse byrder, men os der kan, vi er forpligtede til at gøre en forskel, så Guds Ord, tjene andre mennesker.

1 Kor 12.7
Det som Ånden åbenbarer får hver enkelt til fælles gavn.

Vi må tjene med det Gud giver os, ellers bliver vi som de døde hav, uden udledning for den velsignelse der kommer til os, så dør vi, som det døde hav, hvis vi bare holder det for os selv.

Denne hjemmeside © Alpha og Omega Ministries 2018 - design: O Madsen Media