Blog

Et rodet liv

09-08-2018

Bibelen siger at vi ikke skal dømme nogen før tiden, og muligheden for at vi skyder over målet er der faktisk, så åndelige er ingen af os, og tror vi at vi er det, så bedrager vi nok os selv.

Som mottoet, "undskyld jeg roder, men jeg bor her faktisk", fik mig til at tænke på, at omend vore liv kan synes rodet, og folk bliver skræmte pga det vi siger eller gør, så skræmmes Jesus ikke, og at tingene er som de er , kan godt være en indikation af at Gud er på arbejde, han er ved at rydde op.

Så fortvivl ikke, om det ser sort ud, om du er ved at opgive alt håb, at nu kan det ikke blive værre. Jesus har været med dig så langt, han vil ikke give op nu, han vidste det hele i forvejen, ville han give op, havde han gjort det for lang tid siden. Fortvivl ikke.

Men et ord til de kristne, hvis du ikke vil have dine hænder gjort beskidte, så opgiv at have med mennesker at gøre, for alle har beskidte liv, som skal ryddes op, renses og gøres klar til himmelen, ja selv dit liv skal det samme igennem. Hvis du gerne vil have at andre skal have med dig at gøre, så sænk baren for hvad du vil være med til pga andre mennesker, bær over, elsk, tilgiv.

Denne hjemmeside © Alpha og Omega Ministries 2018 - design: O Madsen Media