Blog

De fattige og de ensomme

01-07-2018

Joh 12.8
De fattige har I jo altid hos jer, men mig har I ikke altid.«

De fattige har i altid hos jer, siger Jesus, og det samme kan vel siges om de ensomme.

Det er som om der er ikke ret mange der ser dem, ikke mange der kender deres smerte og kamp bare for at få et liv der er værd at leve.

Mange skriger i hjertet efter at blive set, efter at blive hørt, bare efter en hjælpende hånd.

Men også iblandt de kristne er disse mennesker, ikke bare ude i verden. Hvia man troede at alle kristne er så kærlige, udadrækkende næste kærlige mennesker, så bliver man nok skuffet.

Tanken: Jamen man må jo også selv gøre noget, og mange gør, men hvor mange er ikke en enlig ø, de har deres eget liv og interessere sig ikke for andres, tager sig kun af deres eget liv.

Men er det ikke netop det Jesus kritisere og anklager, "i så mig ikke i fængsel, nøgen, sulten, alene, ensom, fortabt? ja listen kunne fortsættes.

Hvad vi ikke har gjort imod vor næste, har vi ikke gjort imod Jesus, tænk sig, hvad Jesus vil sige til os i dag hvis vi gav ham lov, hvis han fik lov at rydde op i vores liv og rette os ind efter andre?

Ved dommens dag er det for sent at ændre vej, der er der bare dom, som en fortærende ild, alt hvad der ikke er af Jesus, alt det forkerte, nok frelses ja, men ville det ikke være skønt at få en forsmag på livet i himmelen i dag, ved at adlyde budet om at tage sig af næsten?

Denne hjemmeside © Alpha og Omega Ministries 2018 - design: O Madsen Media