Blog

Frelses og forligelses tider

28-06-2018

Jeg har før skrevet, at der er vækkelse i luften, at Gud er begyndt sit værk til beredelse.

Men jeg tror også at denne tid er en tid til frelse og forligelse imellem brødre og søstre i Herren, en tid til lægedom for de brud der har været i kirkerne, hvor Gud samler de adspredte får til hans forsamlinger, og gør dem rede til Herrens velsignelse som han vil sende ved den vækkelse han vil komme med.

Jeg fornemmer også i mit eget liv, at Gud gør ting han ikke har gjort før, læger gamle sår, forliger mig med fortidens situationer der har været en del af mit liv på godt og ondt, hjælper mig til at slippe grebet om ikke at tilgive folk, men lade dem gå, hjælper til at velsigne.

Jeg tror dette er velsignelses, frelses og forligelsestider vi står overfor, hvor Gud gør alle ting nyt, hvor det brudte læges, hvor adskillelse imellem Herrens folk læges, hvor alt bliver nyt.

Lad os bede om dette, lad os forvente Guds lægedom til vort folk, til kirken, så den må stå samlet og ikke spredt, som de har gjort i henfarne tider.

Denne hjemmeside © Alpha og Omega Ministries 2018 - design: O Madsen Media