Blog

At følge Jesus og Paulus eksempel

28-06-2018

Hvis du tror det er en drøm at gå i nogle af de to personers fodspor, følge deres eksempel, så tror jeg du er inde for et chok på et tidspunk.

Jesus blev forfulgt, slået fordærvet, hånet, slået, gået imod, forladt, presset i en sådan grad, at hans eneste håb var hans Fader, som kunne udfri og styrke ham.

Jesus havde visitationer af engle, og var i nær kontakt med hans Fader hver dag i bøn. Det med engle har vi ikke kontrollen over, men vi må som Jesus søge vor tilflugt hos Gud hver en dag.

Hvad med Paulus? Forfulgt, stenet, slået til jorden, modstand fra falske brødre, efterstræbelse efter livet, ladt alene som død, mistede alt håb til sig selv, presset ud over hvad man kan forestille sig.

Jeg siger ikke vi vil opleve alt det her i mængder vi ikke kan klare os igennem, Gud er trofast og vil ikke tillade mere end vi kan klare så vi mister troen, så vi med ham kan vandre ud af situationen med ham, enten i liv eller død, holden fast på vor bekendelse.

Der er kristne i den muslimske lande hvor det koster livet at bekende Jesus, sådan er det måske ikke endnu her hos os, vi har et åbent vindue, som vi må udnytte til at prædike og sprede evangeliet i hele vort land.

(2 Ti 3:12)
12 Forfulgt bliver alle, som vil leve et gudfrygtigt liv i Kristus Jesus
Denne hjemmeside © Alpha og Omega Ministries 2018 - design: O Madsen Media